Privatlektioner

Träning

Hos oss erbjuder vi privatlektioner och träning med personlig tränare för att hjälpa dig förbättra din teknik och strategi. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kan våra tränare skräddarsy träningen efter dina specifika behov och mål. Med våra privatlektioner får du individuell uppmärksamhet och anpassad feedback för att utveckla din spelteknik och taktik. Våra tränare är här för att hjälpa dig nå dina mål på banan.

Grundläggande Tekniklektion

Denna privatlektion är perfekt för nybörjare som vill lära sig grunderna i padel. Under lektionen kommer tränaren att fokusera på rackethantering, grundslag, och positionering på banan. Du kommer att få individuell feedback och övningar som hjälper dig bygga en stark grund för ditt spel.

Avancerad Taktiklektion

Den här lektionen är för mer erfarna spelare som vill förfina sin taktik och strategi på banan. Tränaren kommer att gå igenom avancerade spelsituationer, nätspel, och taktiska beslut. Du kommer att lära dig att läsa motståndarens spel och ta ditt spel till en högre nivå.

Smash- och Nätspel

Denna lektion fokuserar på att förbättra din smash- och nätspelsteknik. Tränaren kommer att lära dig olika smashtekniker, positionering vid nätet, och hur du effektivt kan avsluta poäng vid nätet. Detta är en utmärkt lektion för spelare som vill bli mer dominerande vid nätet.

För att boka privatlektioner och kurser, kontakta oss via e-post på thomas@padel.ax. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt padelspel till nästa nivå!