PADeLHALLEN

Spelglädje i Centrum

Padelcenter Åland är den mest moderna padelhallen på Åland, vid Maxinge centrum. Vi har valt att satsa på en skön spelupplevelse, där du som spelare är i fokus.

Vi har noggrant utformat vår hall med ditt välmående i åtanke. Våra väggar har valts i en färg som betonar bollens konturer på bästa sätt. Luftkvaliteten i hallen är av högsta standard och uppfyller de strängaste kraven. Vår takhängda belysning förbättrar den visuella upplevelsen och kommer inte att blända dig under spelet.

Vi erbjuder tre padelbanor med samma typ av underlag som används i World Padel Tour. Vår center court har panoramaglas som maximerar din spelupplevelse. För de som föredrar singelspel har vi även en dedikerad singelbana.

Efter din match kan du koppla av i vår lugna och harmoniskt inredda lounge, perfekt för att diskutera dagens spel.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår toppmoderna padelanläggning. Oavsett om du är en entusiastisk padelspelare eller nybörjare, kommer du att trivas här hos oss!

spelvarianten

Badminton

Förutom våra moderna padelbanor har vi också investerat i två toppmoderna badmintonbanor med ett Taraflex Sport M Performance 9,0mm sportgolv som ger utmärkt grepp utan att du fastnar vid rörelser.

Badminton är en racketsport med tydliga regler. Målet är att nå 21 poäng med minst en 2-poängs ledning. Spelet börjar med en serve som måste gå över nätet och landa i motståndarens serveringsfyrkant. Det spelas i singel eller dubbel, och felmarkering ger poäng till motståndaren. Ett matchspel består oftast av bäst av tre set.

Badminton erbjuder dessutom en utmärkt möjlighet att förbättra reflexer och snabbhet, vilket kan vara ett utmärkt komplement till padelspelet. Vi erbjuder bokningsmöjligheter även för badmintonbanorna. Om ni behöver hjälp, vänligen kontakta oss!

Frågor och svar

Ja, vi har duschar för spelare tillgängliga i våra omklädningsrum.

Nej, vi har ingen bastu i anläggningen.

För att bevara våra banor och säkerheten för spelare, vänligen använd rena inomhusskor utan svarta sulor.

Ja, vi har dricksvattenstationer där du kan fylla på din flaska.

Ja, vi erbjuder racketar och bollar till uthyrning i vår padelkiosk.

Ja, i vår lounge erbjuder vi förfriskningar och kaffe för att göra din vistelse ännu mer njutbar.