Våra sponsorer

Ålands Schakt Ab är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av markentreprenader. Verksamheten inleddes redan under 1940-talet av grundaren Axel Eriksson. Idag är vi drygt 20 engagerade medarbetare som brinner för att ta oss an både stora och små projekt, främst på Åland. Bland våra kunder finns både kommuner och stora byggfirmor, men även privatpersoner.

​Andelsbanken för Åland är en självständig bank med anor från 1925 som arbetar för och ägs av våra ägarkunder. Vi erbjuder rådgivning inom betalning, finansiering, placering och förmögenhetsförvaltning, samt försäkringar och juridiska tjänster. Vårt bonussystem kan ge våra kunder stora förmåner inom våra verksamhetsområden. Vi skapar framgång tillsammans.

Städsystem Ab på Åland är det ledande serviceföretaget inom städsektorn och har funnits sedan år 2000. Vi har i huvudsak vuxit tack vare referenser från nöjda kunder. Vi tycker att våra kunder skall få en snabb respons och vi är lyhörda för önskemål och är beredda att skräddarsy ett uppdrag som passar varje enskild kunds behov.

Först på bollen

Stallhagen är ett hantverksbryggeri på Åland, mitt i skärgården mellan Sverige och Finland. Som skärgårdsbor är vi vana med att själva ordna med det vi behöver.

I folkmun kallas vi Ömsen. Men vi heter egentligen Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag. Vi erbjuder bilar, hus, företag, djur och personförsäkringar inklusive hälsa. Vi är Ålands främsta sakförsäkringsbolag och ger ekonomisk trygghet vid olyckor. Som ett ömsesidigt bolag ägt av våra kunder är nästan varje ålänning en delägare genom vår försäkring.