Sommarpriser i juni och juli

Måndag till söndag:

Alla padelbanor: 30€/tim (06.00-24.00)

Hälsa och välbefinnande

FRISKVÅRD

Vi vill hälsa dig som har Friskvårdspengar hjärtligt välkommen till vår anläggning och guida dig om hur du enklast kan använda dem här hos oss.

Har du Friskvard.ax så betalar du in önskad summa via deras webportal. Därefter skickar du ett mail till oss på info@padel.ax där du berättar att inbetalning gjorts och hur mycket. Enligt Friskvård.ax kan vi inte bekräfta dina friskvårdskuponger direkt, utan du måste kontakta oss och meddela att du gjort en inbetalning och till vilket belopp.

Har du Friskvårdskuponger lämnas de in till MKAB på Skarpansvägen 26, men kontakta oss innan så att någon kan ta emot dem.

Du kan inte boka speltid med friskvårdskupongerna förrän vi har hunnit registrera dem på ditt Matchi konto.

Har du t.ex. betalat in under en helg, så är det inte säkert att vi hunnit läst mailen, var också noga med att du använder samma e-post i Matchi som du skickar ifrån så vi vet vilket konto vi ska koppla till. 

Hur mycket du betalar in är valfritt, friskvårdspengarna används så länge de räcker.

För att vi skall kunna sätta in summan som betalningsmedel åt dig behöver du först vara registrerad på MATCHI.

När registreringen är gjord mailar du oss på vilket namn och e-post du registrerat dig på MATCHI så att vi hittar dig där.Om ditt företag har annan typ av friskvård, vänligen kontakta oss, så reder vi ut hur vi enklast kan göra.