Köpa Utrustning

SHOPPEN

Vår butik, som endast är öppen under seriespel eller efter överenskommelse, har allt du behöver för padelspelet. Vi erbjuder ett brett sortiment av padelracketar och bollar som är noggrant utvalda för att passa alla spelarnivåer, vare sig du är nybörjare eller en erfaren proffs. Under seriespelsdagarna kan du testa vilken rack som passar dig bäst.

I vår butik hittar du padelracketar från Adidas och Tretorn. Olika modeller och teknologier av padelracketar, så att du kan välja det som bäst passar din spelstil. När det kommer till padelbollar erbjuder vi högkvalitativa alternativ från Adidas som säkerställer en jämn och förutsägbar studs, oavsett var du spelar.

Hyra utrustning

PADeLKIOSK

Det finns racketar att hyra och bollar att köpa i vår smarta padelkiosk. För att handla behöver du betala med din mobiltelefon via appen LOVA. Ladda gärna ner appen i förväg då det tar några minuter att koppla ditt betalkort till appen. OBSERVERA att det inte går att betala med kort i automaterna. 

Friskvård

Vi vill hälsa dig som har Friskvårds-pengar hjärtligt välkommen till vår anläggning och guida dig om hur du enklast kan använda dem här hos oss.

Drycker

Njut av en kopp kaffe eller köpa förfriskande drycker för att göra din vistelse ännu trevligare.

Träning

Privatlektioner är tillgängliga för 1-2 personer. Vi anpassar träningen efter dina behov och hjälper dig att utvecklas.

Frågor och svar

Vi erbjuder förbokningar för racketuthyrning online eller i butiken, så du kan vara säker på att du har racketet du vill ha när du kommer.

 

Padelbollar finns i olika kvaliteter och förhållanden, såsom pressade eller opressade bollar. Vi kan hjälpa dig att välja rätt bollar för din spelupplevelse.

Välj racket efter din spelstil, nivå och preferenser. Kraftspelare behöver styrka för kraftfulla slag, medan kontrollspelare gynnas av lättare racketar för bättre bollkontroll. Vi ger dig råd och hjälper dig hitta det mest lämpliga racketet.

För att handla behöver du betala med din mobiltelefon via appen LOVA. Ladda gärna ner appen i förväg då det tar några minuter att koppla ditt betalkort till appen. OBSERVERA att det inte går att betala med kort i automaterna.

Ja, vi har racketar som är särskilt anpassade för barn och ungdomar tillgängliga för uthyrning.

Racketuthyrning är tillgänglig för olika tidsperioder, från timmar till hela dagar. Välj den tid som passar ditt spel.